Over ons team

Wie ben ik

TINEKE MEIJER

Founder | Senior Coach

“Rotsorg is ontstaan vanuit de wens mijn persoonlijke ervaringen te delen.
Ruim twaalf jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met klimmen. Het greep me onmiddellijk. Wat een fantastisch nieuw avontuur! 
Klimmen bleek voor mij ook nog eens een ontzettend therapeutische werking te hebben. Van nature ben ik  faalangstig en heb ik aanleg voor depressiviteit. De rauwe confrontatie met mijzelf tijdens het klimmen bleek helend. Het leerde me mijn angsten meer te accepteren en te reguleren.
Eerst alleen in het klimmen, maar later leerde ik diezelfde technieken en handvatten ook toe te passen buiten het klimmen. Mijn natuurlijk gevoeligheid voor depressiviteit kreeg zodoende steeds minder ruimte.
Kortom, klimmen veranderde alles! En dat doet het nog steeds. Klimmen duwt mij nog altijd, iedere keer opnieuw, uit mijn hoofd en in mijn lichaam. In de ervaring. In de flow!”

 

CLEO MULDER

Creative | Junior Coach

“Ik heb een sterke drang om mensen te enthousiasmeren voor het leven, vanuit het idee dat we meer gemeen hebben dan we denken. Er ligt vaak zoveel nadruk op prestatie, dat ons plezier in de beleving daaronder lijdt. Ook binnen de klimsport wordt dit mentale aspect nog sterk onderbelicht, terrwijl je hoofd veelal de grootste belemmering vormt.”

Wie ben ik
Wie ben ik

JEROEN VAN BAAREN

Business Consultant | Developer

“Ik ben inmiddels ruim dertig jaar actief in de klimsport en nog steeds ervaar ik een diepe beleving als ik volledig opga in een route. Het is niet alleen het toppen van een route. Wat voor die beleving zorgt, is vooral het op de grens van je kunnen presteren terwijl je soms (zelfs letterlijk) balanceert op de rand van de afgrond. De focus die hiervoor nodig is!
Vooral het mentale aspect is wat de sport zo bijzonder maakt. Mijn ervaring is dat als je de confrontatie met je angsten en twijfels in het klimmen open en eerlijk durft aan te gaan, je dit ook buiten het klimmen veel zal opleveren.”

Rotsorg is onderdeel van Buro Rotzorg Nederland.