Individuele coaching

“Klimmen is de ultieme metafoor voor leven. Pas wanneer je vallen als wezenlijk onderdeel omarmt, is ware groei mogelijk.”

 


Binnen de klimsport spelen drie elementen een belangrijke rol:

1. Fysieke kracht & uithoudingsvermogen

2. Techniek & tactiek

3. Mentale kracht

Hoewel het mentale aspect vaak onderschat wordt, zien wij het als een belangrijk fundament voor groei. Rotsorg licht dan ook dit element eruit in haar coaching. Lees meer…

Voorafgaand aan een mogelijk coachingstraject plannen we een kennismaking. Aan de hand van een persoonlijk gesprek en een klimsessie onderzoeken we of er een match is tussen jouw vraag en ons aanbod. 

Daarna kun je een kort coachingstraject boeken. Een APK’tje van 3 sessies. Heb je na dit traject op wat langere termijn behoefte aan begeleiding, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. 

Foto: Martin Fickweiler

Rotsorg is een erkend NKBV opleidingscentrum en verzorgt ook workshops, klimcursussen, techniektrainingen en instructeursopleidingen. 

Spelen (faal)angst of andere mentale obstakels ook buiten het klimmen een belemmerende rol? Neem dan eens een kijkje op de website van Buro Rotzorg voor diepgaandere coachingsmogelijkheden, weerbaarheidstraining of psychomotorische therapie.